You need to upgrade your Flash Player or to allow javascript to enable Website menu.
Get Flash Player


TALLERS DE DANSA CONTEMPORÀNIA

Són tallers en la seva majoria gratuïts, dirigits a tota la població o a segments determinats com desocupats, dones en situació de conflicte, avis, ballarins, etc.. Persegueixen el doble objectiu de, per un costat, ser una nova forma d'expressió per a les persones i, d'altra banda, una eina per a donar visibilitat a certes situacions que es manifesten a la nostra comunitat; creiem profundament en la capacitat sanadora i expressiva de l'art i volem treballar directament amb les persones.

PER A MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS CONTACTAR AMB  tallers(a)marato.com  

EDICIÓ 2012

En la present edició seguim posant èmfasi en els tallers comunitaris, en proposem cinc de molt diversos en temàtiques i finalitats, des de tallers d'experimentació artística ambgent gran fins a un laboratori d'investigació en audiovisuals passant per un taller dirigit a dones amb experiència en conflictes.

Per raons alienes al Festival DIES DE DANSA i al professorat
el taller EN AMBAR s'ha hagut d'anul·lar.

EN AMBAR és un taller de dansa integrada pensat per a professionals de les arts escèniques amb alguna discapacitat física, emocional, sensorial... o sense ella. Prendrem la dansa i el moviment com elements de creació, una creació nascuda a partir de la diferència. Taller impartit pel ballarí i coreògraf Jordi Cortés que tindrà lloc del 2 al 6 de juliol, de 10 a 14h al MACBA. El 7 de juliol per la tarda es farà una presentació pública del resultat del taller dins el Festival DIES DE DANSA 2012. Taller Gratuït

DANCE WITH CAMERA és un taller pensat per tots aquells interessats en l' investigació audiovisual, el moviment i l'espai públic. Moure's amb la càmera o amb un altre suport de captura et fa pensar al mateix temps en el teu moviment i el de la càmera. Taller impartit per la ballarina, coreògrafa i performer Sonia Gómez, i el creador audiovisual i Vj Txalo Toloza-Fernández que tindrà lloc del 2 al 5 de juliol, de 17 a 20h al CAIXA FORUM. Es farà una presentació en format vídeo dansa durant les nits del Festival DIES DE DANSA al CCCB. Preu del taller 25€

MANIFESTACCIÓ és un taller de dansa contemporània i espai públic obert a professionals de la dansa i a tots aquells de vosaltres amb interès pel cos com a medi d'expressió i manifestació política. Un taller col·laboratiu de dansa en el que el cos interpreta arquetips de desacord social. Taller impartit per Verónica Santiago (Mèxic) que tindrà lloc del 2 al 6 de juliol, de 10 a 13h a Mataró. Taller Gratuït

DONES EN MOVIMENT és un taller d'expressió corporal per a dones en situació de conflicte. Mitjançant el cos es donarà l'oportunitat d'expressar allò que no som capaces d'expressar a través del llenguatge conscient i/o verbal, obrint una porta al món de les emocions, sense por. Taller impartit per la coreògrafa i ballarina Olga Sasplugas que tindrà lloc del 3 de maig al 28 de juny, els dijous de 10 a 12h al C.C.Drassanes i al C.C.Barceloneta. Taller Gratuït

AVIS AMB FUTUR (concepte i direcció: Juan Eduardo López) és un taller d'experimentació artística per a gent gran, preferentment del barri de Ciutat Vella on es treballarà la capacitat expressiva i creativa dels avis mitjançant diferents disciplines artístiques. Taller impartit per la ballarina Sachiko Fullita, l'artista plàstica Sandra Rúbies i el ballarí Michel Doudou Ndione. Tindrà lloc al C.C. Sant Agustí del 12 d'abril al 28 de juny, els dijous de 11 a 13h. Taller Gratuït.

 

 

 

Per més informació, inscripcions o dubtes ens podeu escriure a tallers(a) marato.com o bé trucar al 93 26818 68 i us informarem!

(és necessari emplenar una fitxa d'inscripció!)TALLER DE DANSA EN FAMÍLIA  (concepte i direcció: Juan Eduardo López)

Dansa en Família és un projecte que busca enfortir els vincles entre els diferents membres d'una mateixa família a través de l'art. Així mateix fomenta la cohesió social a partir de l'experiència artística compartida i la creació col·lectiva. Tal com deia el filòsof Vladimir Jankélevitch, es pot viure sense art, sense joc, sense amor... però segurament no tant bé. 

Són sessions dirigides a famílies amb fills i filles d'entre 4 i 12 anys. Tenen una durada d'1h 45 min/2 hores amb un descans de 15 minuts.

Des dels seus inicis, el 2003 a Barcelona, Dansa En Familia ha comptat amb la participació de reconeguts artistes i professionals nacionals i internacionals com Sol Picó, Mariona Sagarra, Àngels Margarit, Rootlessroot Company (Grècia), Compagnie 7273 (Suïssa), Damián Muñoz, Andrés Corchero, Mal Pelo, Marcel.lí Antúnez, Albert Vidal, Joan Baixas... Entre altres.

La programació per aquest 2012 és la següent: 

1 de juliol: Centre Cívic de la Barceloneta. Christian Atanasiu (Teatre, pantomima i mascara)

7 de juliol : Fundació Joan Miró . Juan Eduardo López. (El joc)

8 de juliol: MNAC. Juan Eduardo López. (El joc)

12 i 13 de juliol: Deltebre . Juan Eduardo López. (El joc)

14 de juliol: Sabadell. Juan Eduardo López. (El joc)

15 de juliol: Centre Cívic de la Barceloneta. Sachiko Fullita. (Dansa-Teatre)

 

 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:  

http://www.danzaenfamilia.com 

danzaenfamilia(a)marato.com

Et convidem a experimentar noves formes que vinculen i potencien la creativitat i la participació col·lectiva!


L'assistència a les sessions té un cost de  8€ per família i sessió*

*Malauradament aquest any no s'ha rebut la mateixa ajuda institucional de les últimes edicions. Per aquest motiu ens veiem obligats a demanar la contribució de les famílies per a cobrir les despeses mínimes. És també per aquest motiu que el director del projecte impartirà aquest any varies de les sessions programades.